Trailtour arrangement Pietersberg

In de groene omgeving ten zuiden van Maastricht liggen ontelbare mooie natuurpaden. Wij nodigen je uit om die via een trailrunning tour met ons te ontdekken.

In samenwerking met Châlet d’n Observant (Bie dur Lei) bieden we jullie een drietal sportieve en lekkere trailtour arrangementen aan.

Kies uit een trail running tour tussen 6 en 18 km. Ren samen met onze trail running gids(en) één van de routes. Je krijgt onderweg uitleg en mooie verhalen te horen over dit unieke gebied. Bovendien vertellen we je meer over de ontwikkelingen op dit moment in dit gebied.

De trailrunning tour wordt afgesloten op het terras of in het chalet met koffie en Limburgse vlaai. Lunch achteraf is ook mogelijk.

Route 6 km : we rennen door en rondom de voormalige en spectaculaire ENCI groeve. We beklimmen  de 215 tellende trap. Bovenop komen we bij de start/finish van het Pieterpad. We bezoeken het Oehoe uitzichtspunt en genieten van nog andere mooie vergezichten.

Route 12 km: Deze route gaat voornamelijk over het rustige en verrassende Waalse gedeelte van de St. Pietersberg. Ongeveer halverwege worden we getrakteerd op een spectaculair vergezicht over de Maas en het Albertkanaal. Bovendien verkennen we de verborgen vallei tijdens ons trailtour met  talloze smalle en prachtige paadjes.

Route 18 km: deze route bevat een mix van vergezichten, nauwe en steile paadjes, beklimmingen op zowel het Nederlandse, Vlaamse en Waalse gedeelte van de St. Pietersberg.

Deze trail running tours zijn elk weekend te boeken vanaf 1 persoon t/m 20 personen. We starten in principe om 10 uur. Prijzen afhankelijk van afstand en groepsgrootte € 12,50 t/m € 35 per persoon inclusief koffie en vlaai.

Voor reserveringen en informatie: info@maastrichtrunningtours of bel 06-36277284